Home Stageklassen Leerpunt Leerplan Reflectieverslagen Eindreflectie HandelingsonderzoekZoeken

Persoonlijke voorstellingWie ben ik? Mijn curriculum Vitae Keuze voor de lerarenopleiding

 

Wie ben ik?

Ik ben Nele Barthier, geboren op 27 juli 1976 te Roeselare. In mijn jeugdjaren woonde ik in het Westvlaamse Langemark.

Het basisonderwijs beëindigde ik in de Gesubsidieerde Vrije Basisschool van Langemark. Daarna trok ik naar het Bisschoppelijk Lyceum der Grauwe Zusters (Barnum) in Roeselare om er zes jaar op de middelbare schoolbanken door te brengen. Ik volgde er eerst de moderne en in het vierde jaar koos ik voor de Wetenschappelijk A. Wiskunde is altijd één van mijn sterkste vakken geweest.

Na deze periode kwam ik in Kortrijk terecht. Aan de Katholieke Universiteit Leuven Afdeling Kortrijk behaalde ik het diploma van 'Kandidaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen'. Vervolgens zette ik mijn weg verder naar Leuven voor het behalen van mijn licentiaatsdiploma. Echter, na het niet-geslaagd zijn in mijn derde zittijd van mijn eerste licentie Toegepaste Economische Wetenschappen besloot ik om de schoolbanken te verlaten.

Ik startte in oktober 1998 als bediende in de Colruyt te Kessel-Lo, maar algauw stelde ik vast dat dit niet mijn ‘ding’ was. Na vijf maanden kon ik aan de slag bij AVEVE Leuven – de Boerenbond – op de personeelsdienst als interim-bediende en dit voor drie maanden. Net op het ogenblik dat men mij een nieuw contract wou geven voor drie maanden kreeg ik te horen dat ik geslaagd was in het wervingsexamen voor administratief medewerker bij de stad Leuven. Ik kreeg er een contract van onbepaalde duur op 1 juni 1999. Op 1 juli 2002 werd ik er statutair administratief medewerkster; vermeldenswaardig is het feit dat ik eerste was op dit examen, waaraan 198 kandidaten deelnamen. Dankzij de Bologna-verklaring, waardoor het kandidaatsdiploma gelijkwaardig werd met een diploma hoger onderwijs van het korte type, kon ik deelnemen aan het examen voor deskundige personeelsbeheer op dienst onderwijs van de provincie Vlaams-Brabant. Ik werd eerste op dit examen en nam deze functie op mij vanaf 14 maart 2005 tot op heden.

Behalve deze job leg ik me nog toe op enkele hobby's. Mijn grootste hobby zal wellicht mijn hond, Pilou, zijn. Hij is samen met mijn vriend, Bart Schots, mijn beste maatje. Daarnaast volleybal ik nog, geef ik nog één avond per week les in het avondonderwijs aan het Centrum voor Volwassenenonderwijs Leuven en volg ik de lerarenopleiding.

Wie graag nog wat meer leest, nodig ik uit om mijn curriculum vitae te raadplegen. Verder vind je ook nog mijn motivatie om voor de academische lerarenopleiding te hebben gekozen.

Terug naar boven

 

©2007

privacy
disclaimer

contacteer de webmaster

Vorige paginaVolgende pagina